DIAMOND QUEEN

Tiara on korujen ehdoton kuningatar, jonka kantamiseen nykyään enää harvemmin löytyy arvoistansa tilaisuutta tai asua. Miniatyyriversiona sormuksena se onneksi kuitenkin sopii jokaiseen päivään. Tiaramainen Diamond Queen on raikkaan tyylikäs timanttisormus, jossa on myös kiehtovaa historian tuntua ja ripaus fantasiaa. Diamond Queen nimi viittaa allianssina sormusta kiertävien timanttien lisäksi näyttävään vinoruutukuvioon, josta valkokultainen sormus muodostuu. Siro mutta rohkea sormus sopii muodoltaan esimerkiksi yksikivisen sormuksen rinnalla käytettäväksi, mutta on täydellinen myös aivan omana itsenään!

750 valkokultainen Diamond Queen timanttisormus valittiin Vuoden Kaunein Sormus 2021 kilpailun finaaliin!

Voit äänestää omaa suosikkisormustasi kilpailun nettisivulla täällä:

https://haat.fi/artikkeli/aanesta-vuoden-kaunein-sormus-2021

Diamond Queen sormus 750 valkokultaa, 27kpl kirkkaita w/vs timantteja, yht. 0,24ct. Sormuksen hinta alkaen 2720€. Valkokultaisen sormuksen lisäksi Diamond Queen sormuksen voi tilata myös ruusukultaisena, konjakinvärisillä timanteilla. Kuvat: Julia Weckman.

Vuoden Kaunein Sormus 2021 -kilpailun teema ”Menneisyyden muistot” innosti etsimään inspiraatiota menneiden vuosikymmenten muotokielistä.

“Tiara on korujen ehdoton kuningatar, jonka kantamiseen nykyään enää harvemmin löytyy arvoistansa tilaisuutta tai asua. Miniatyyriversiona sormuksena se onneksi kuitenkin sopii jokaiseen päivään. Tiaramainen Diamond Queen on raikkaan tyylikäs timanttisormus, jossa on myös kiehtovaa historian tuntua ja ripaus fantasiaa.

Diamond Queen nimi viittaa allianssina sormusta kiertävien timanttien lisäksi näyttävään vinoruutukuvioon, josta valkokultainen sormus muodostuu. Siro mutta rohkea sormus sopii muodoltaan esimerkiksi yksikivisen sormuksen rinnalla käytettäväksi, mutta on täydellinen myös aivan omana itsenään!

Anu Kaartinen, kultaseppä, muotoilija

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät vuosittain yhteistyössä I love me -messut ja Häät-media. Kilpailu järjestetään tänä vuonna 14. kerran ja kilpailun voittaja valitaan jälleen yleisöäänestyksellä. Äänestys on käynnissä lokakuun ajan Häät.fi:n verkkosivuilla.