Äänestä Vuoden Kaunein Sormus -kilpailussa!

Vuoden 2021 kauneimmat sormukset on valittu finaaliin ja yleisö saa äänestää suosikkiaan lokakuun ajan. Eniten ääniä saanut voittaa kilpailun!

Vuoden Kaunein Sormus 2021 -finalistit:

Petri Eklöf (Atelier Eklöf), Thomas Narsakka (Festive), Pia-Mari Jull (Versatile Idea), Christoffer Nyström (Kultaseppä Tarkkanen), Anu Kaartinen (Anu Kaartinen Jewellery), Kristian Saarikorpi (Saarikorpi Design), Jouni Saarenpää (Unique Jewels), Heidi Vornan (Heidi Vornan), Tero Hannonen (Au3 Kultasepät), Vesa Nilsson (Oz Jewel).

Äänestä Vuoden Kaunein Sormus 2021 -kilpailussa Häät.fi -sivustolla:

https://haat.fi/artikkeli/aanesta-vuoden-kaunein-sormus-2021

Anu Kaartisen Diamond Queen sormus kilpailee numerolla 5!

Vuoden Kaunein Sormus 2021 -kilpailun teema ”Menneisyyden muistot” innosti etsimään inspiraatiota menneiden vuosikymmenten muotokielistä.

“Tiara on korujen ehdoton kuningatar, jonka kantamiseen nykyään enää harvemmin löytyy arvoistansa tilaisuutta tai asua. Miniatyyriversiona sormuksena se onneksi kuitenkin sopii jokaiseen päivään. Tiaramainen Diamond Queen on raikkaan tyylikäs timanttisormus, jossa on myös kiehtovaa historian tuntua ja ripaus fantasiaa.

Diamond Queen nimi viittaa allianssina sormusta kiertävien timanttien lisäksi näyttävään vinoruutukuvioon, josta valkokultainen sormus muodostuu. Siro mutta rohkea sormus sopii muodoltaan esimerkiksi yksikivisen sormuksen rinnalla käytettäväksi, mutta on täydellinen myös aivan omana itsenään!

Anu Kaartinen, kultaseppä, muotoilija

Diamond Queen sormus 750 valkokultaa, 27kpl kirkkaita w/vs timantteja, yht. 0,24ct. Sormuksen hinta alkaen 2720€.
Sormusta saa myös ruusukultaisena, konjakin värisillä timanteilla.
Kuvat: Julia Weckman.

Diamond Queen sormuksen mallisto-sivun löydät ylävalikosta tai tästä linkistä.

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun esikarsintaan osallistui yli 80 sormusta. Esiraati arvioi kilpailuun ilmoitettuja sormuksia laadun, käytettävyyden ja estetiikan ohella myös siitä näkökulmasta, miten nimi ja tarina tukevat sormuksen muotoilua.

Käy katsomassa myös muut kilpailusormukset ja äänestä omaa suosikkiasi täällä:

https://haat.fi/artikkeli/aanesta-vuoden-kaunein-sormus-2021

Kilpailun voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Äänestys on käynnissä lokakuun ajan Häät.fi:n verkkosivuilla, joissa myös esitellään myös finaaliin valitut sormukset lisätietoineen.

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät vuosittain yhteistyössä I love me -messut ja Häät-media. Kilpailu järjestetään tänä vuonna 14. kerran.