HAURU

Hauru on Anu Kaartisen uusin korumallisto. Rakkohaurun kiehtovat muodot ovat antaneet innoituksen tälle näyttävälle sormukselle. Rakkolevänä ennen tunnettu hauru on Itämeren tilan herkkä puntari – sen häviäminen hätähuuto rehevöitymisen pysäyttämiseksi. Hauru sormus on syntynyt rakkaudesta saaristoon, ja muistuttaa myös sen tulevaisuudesta huolehtimisesta. Mallistoon kuuluu sormuksia, kaulakoru sekä korvakorut. Korumalliston korut on valmistettu kierrätetystä kullasta.

Keltakultainen Hauru timanttisormus kilpaili Vuoden Kaunein Sormus 2023 -kilpailun finalistina!

Vuoden Kaunein Sormus finalisti, runsaan orgaaninen 7,5mm leveä Hauru timanttisormus hehkuu kauniisti lämpimissä sävyissä. Sormuksen eloisa mattapinta ja epäsymmetrisesti sommitellut luonnonruskeat timantit korostuvat kiillotetuilla sivuilla ja sisäpinnalla. Sormuksen leveys on 7,5 mm ja timantteja on 21 kappaletta (yhteensä 0,18ct, laatu vs-si).

Hauru sormuksesta on myös kapeampi, 4,5 mm levyinen versio, ja molempia on saatavilla 18K kelta- ja valkokultaisena sekä hopeisena. Hauru malliston materiaalina on kierrätetty 18K keltakulta, valkokulta ja ruusukulta, sekä kierrätetty 925 hopea. Mallistoon kuuluu myös kaulakoru sekä korvakorut.