DIAMOND QUEEN

Tiara on korujen ehdoton kuningatar, jonka kantamiseen nykyään enää harvemmin löytyy arvoistansa tilaisuutta tai asua. Miniatyyriversiona sormuksena se onneksi kuitenkin sopii jokaiseen päivään. Tiaramainen Diamond Queen on raikkaan tyylikäs timanttisormus, jossa on myös kiehtovaa historian tuntua ja ripaus fantasiaa. Diamond Queen nimi viittaa allianssina sormusta kiertävien timanttien lisäksi näyttävään vinoruutukuvioon, josta valkokultainen sormus muodostuu. Siro mutta rohkea sormus sopii muodoltaan esimerkiksi yksikivisen sormuksen rinnalla käytettäväksi, mutta on täydellinen myös aivan omana itsenään!

750 valkokultainen Diamond Queen timanttisormus oli Vuoden Kaunein Sormus 2021 kilpailun finalisti!

Diamond Queen sormus 750 valkokultaa, 27kpl kirkkaita w/vs timantteja, yht. 0,24ct. Sormuksen hinta alkaen 2720€. Valkokultaisen sormuksen lisäksi Diamond Queen sormuksen voi tilata myös ruusukultaisena, konjakinvärisillä timanteilla. Kuvat: Julia Weckman.

“Tiara on korujen ehdoton kuningatar, jonka kantamiseen nykyään enää harvemmin löytyy arvoistansa tilaisuutta tai asua. Miniatyyriversiona sormuksena se onneksi kuitenkin sopii jokaiseen päivään. Tiaramainen Diamond Queen on raikkaan tyylikäs timanttisormus, jossa on myös kiehtovaa historian tuntua ja ripaus fantasiaa.

Diamond Queen nimi viittaa allianssina sormusta kiertävien timanttien lisäksi näyttävään vinoruutukuvioon, josta valkokultainen sormus muodostuu. Siro mutta rohkea sormus sopii muodoltaan esimerkiksi yksikivisen sormuksen rinnalla käytettäväksi, mutta on täydellinen myös aivan omana itsenään!

Anu Kaartinen, kultaseppä, muotoilija